Gebak

Echte bakker Boenders

"Smaakvolle kunst."

Al onze taarten en gebakjes zijn uniek, bijzonder en worden dagvers bereid waarbij telkens weer onze bakkers het beste in zichzelf naar boven brengen. Of het nu gaat om een gebakje of bruidstaart, alleen het beste is bij ons goed genoeg als het gaat om smaak en creatie. De kunst van "Echte Bakker Boenders" is dan ook letterlijk om op te eten. Bekijk onze digitale catalogus om de kunst van uw smaak te vinden

Gebak

Een verjaardag, diploma of gewoon ‘zomaar’. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid het is, met ons verse gebak is het pas echt een feest. Met liefde gemaakt door onze gepassioneerde bakkers die ook hiervoor alleen de allerbeste verse ingrediënten gebruiken.

Bruidstaarten

Net zo leuk als het uitzoeken van jouw droomjurk en het trouwpak van je wederhelft, is het bestellen van jullie bruidstaart. In overleg met onze bakkers ontwerp je de bruidstaart zodat deze uniek is voor jullie bruiloft. Na het ontwerpen is het aan onze bakkers om met hun vakmanschap en creatieviteit een bruidstaart te maken die volledig past in de stijl van jullie grote dag. De bruidstaarten van "Echte bakker Boenders" voor een smaakvolle bruiloft.

Petitfour

Onze petitfour klein van stuk groot van smaak. Gemaakt van een heerlijke roomboter cake en gevuld met b.v. slagroom, chipolata of crème waarna ze zijn afgewerkt met een laagje marsepein of glazuur. Vaak geserveerd bij een high tea, maar ook heel lekker wanneer je niet van thee houdt.

Wat een gemak ons lepelgebak

Op zoek naar een heerlijke en unieke traktatie? Dan is ons lepelgebak echt iets voor u, overheerlijk van smaak en geen gedoe meer met schoteltjes achteraf. Verpakt in transparante bakjes voor een kleurrijke en chique uitstraling. Heel lekker en erg makkelijk, wat willen we nog meer. Misschien een tweede lepelgebakje?