Chocolade

Echte bakker Boenders

"Eindeloos lekker"

Chocolade, geliefd over de hele wereld, werd in 1615 voor het eerst als chocolade drank bij officiële audiënties voor de Franse koning ingevoerd. Bij ons vindt u ambachtelijke chocolade zoals het moet zijn; puur en met liefde bereid. Op zoek naar een smakelijk uniek cadeau, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een jubilaris, Abraham of Sarah of een andere feestelijke gelegenheid onze vakmensen zullen met passie en creativiteit het mooiste en lekkerste cadeau creëren.

Bonbons, niet alleen een feest om te zien.

Wij kiezen altijd voor het beste, ook als het gaat om bonbons. Sinds de allereerste bonbons is het recept gebaseerd op onberispelijke versheid, ingrediënten van de hoogste kwaliteit en puur handwerk. Combineer dit met de enorme verscheidenheid aan vullingen en je begrijpt waarom we zeggen: "Alleen het beste is goed genoeg."

Maatwerk, uniek in kleur en smaak

Een verjaardag, een baby, een nieuw huis, ziek, een nieuwe baan, een jubileum, of zomaar? Wat de gelegenheid of het feest ook mag zijn, we weten zeker dat wij het perfecte chocolade cadeau voor u hebben of kunnen maken. Ook wanneer u zelf een idee heeft willen wij u graag informeren over de mogelijkheden om uw chocolade cadeau zo uniek mogelijk te maken.

Ieder seizoen zijn eigen smaak

Bij ons heeft chocolade ieder seizoen weer zijn eigen kleur, smaak en vorm. Met pasen zijn er de gesorteerde paaseitjes of de luxere paaseieren. Sint brengt ons natuurlijk de chocoladeletters en het kleinere strooigoed en met kerst zijn er weer de luxere chocolade creaties. Zijn er dan geen overeenkomsten? Natuurlijk, ook onze seizioens chocolade wordt met de beste ingrediënten en vakmanschap bereid.