Bij de koffie

Echte bakker Boenders

"Koffie verwennerij"

Wij geven niet graag mensen een koekje van eigen deeg, maar liever een koekje van ons eigen deeg, waarom? Dan weten we zeker dat voor dit koekje uitsluitend de mooiste een beste ingrediënten gebruikt zijn en dat proef je. Onze bakkers hebben zich verdiept in klassieke recepten van over de hele wereld om u de grootste traktatie te kunnen maken voor bij de koffie of thee. Of het nu een gewoon koekje is, een grotere gevulde koek of een plakje cake, al deze traktaties maken van uw gewone kopje koffie of thee een feest. Wat wilt u bij de koffie hebben?

Een klein koekje, zo'n grote traktatie

Koekjes van "Echte bakker Boenders" volgens traditioneel recept uit de beste natuurlijke grondstoffen gebakken. Of het nu een sprits is, een koek met noten of een seizoens gebonden koekje, zoals speculaas. U vindt ze allemaal in ons uitgebreide assortiment koekjes.

Wij zijn echte koekenbakkers.

Als het om koeken gaat zijn wij echte koekenbakkers. Al onze koeken worden ambachtelijk en vol passie gebakken met de beste ingrediënten, waarna ze met liefde en zorg met de hand worden verpakt. Voor iedereen zijn eigen smaak, zo zijn er de hazelnootkoek, de spritskoek, de zandkoek en nog veel meer. Allemaal lekker van de echte koekenbakkers met passie.

Ga er maar eens lekker voor zitten

Gaat u er maar eens voor zitten, want dat mag best even voor onze koeken met vulling. Al deze koeken zijn natuurlijk met de grootste zorg bereid, van de meest verse ingrediënten en dat proeft u! Van het maken van het deeg tot het bereiden van de vulling, het gebeurt allemaal met de hand. Zo vindt u bij ons gevulde koeken, uddelermeertjes en nog veel meer.

Cake en kruidkoek, te lekker om dun te snijden

Neem nu onze roombotercake, kruidkoek en marmercake slechts enkele soorten uit ons uitgebreide cake en koek assortiment. Stuk voor stuk heerlijke cake- en koeksoorten die gemaakt zijn met de grootste zorg en de beste ingrediënten. Voor bij de koffie, de thee of gewoon omdat het zo lekker is.